Image

Lélegezz természetesen a TEQOYA-val!

100%-BAN FRANCIA GYÁRTMÁNY | ULTRA ALACSONY FOGYASZTÁS | HANGTALAN MŰKÖDÉS | KOMPAKT | KARBANTARTÁSMENTES | 10 ÉV GARANCIA
Image

A GONDOSAN TERVEZETT TEQOYA ESZKÖZÖK PLAZMAZÓNÁKAT HOZNAK LÉTRE, ÉS NEGATÍV IONOKAT TERMELNEK, MIKÖZBEN NEM TERMELNEK SEM ÓZONT, SEM NITROGÉN-OXIDOT.
Ez a technológia Jacques Breton professzor (A Francia Tudományos Akadémia tagja és a New York-i Tudományos Akadémia akadémikusa) több mint 15 éves, elkötelezett kutatásának eredménye.
A szabadalmaztatott rendszer negatív ionokat kibocsátó tűket tartalmaz, biztosítva a maximális hatékonyságot és biztonságot. Minden apró koronatű csúcsán nagyszámú negatív ion szabadul fel.
A TEQOYA IONIZÁTOROKAT TÖBB MINT 10 ÉVE TESZTELIK FRANCIAORSZÁGBAN, ÉS SZÁMOS NYILVÁNOS HELYEN (ÓVODÁKBAN, EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEKBEN, IRODÁKBAN STB.) HASZNÁLJÁK.
A TEQOYA termékcsalád vezető laboratóriumokkal való partnerség eredménye, mely lehetővé tett egy egyedülálló szabadalmaztatott technológia kifejlesztését az "ionszél" felhasználásával.

Image
Image

Tisztítsa meg levegőjét természetesen a TEQOYA légtisztítókkal!

A TEQOYA légtisztítók újrateremtik a negatív ionok termelésének feltételeit, amelyek a Föld legtisztább területein léteznek. Ezek a negatív ionok természetes tisztítószerként működnek. A TEQOYA légtisztítókkal a negatív ionok intenzív előállítása egyszerű és teljesen biztonságos (független laboratórium által tanúsított ózon- és szabadgyök-mentes).

Amint azt számos vizsgálat kimutatta, a tisztított, negatív ionokban gazdag levegő jótékony hatással van egészségünkre.

A TEQOYA légtisztítók működése

A levegőionizáció hatása

A TEQOYA légtisztítók elektronok (és ezért negatív ionok) forrásai, amelyek elég erősek ahhoz, hogy a következő eseményláncot váltsák ki:

  1. A környezeti levegőbe kibocsátott negatív ionok, nagy sűrűségük folytán gyorsan csapdába ejtik a levegőben lévő pozitív ionokat, és semlegesítő hatást fejtenek ki.
  2. Ezek a semleges részecskék, amelyek negatív töltések által létrehozott intenzív elektromos erőknek vannak kitéve, polarizálódnak, amely egy vagy több elektron befogását eredményezi.
  3. Az így létrehozott nagy negatív ionok negatív töltést hordoznak, amely a környező negatív ionsűrűséggel növekszik.
  4. Minden részecske, méretüktől vagy természetüktől függetlenül, negatív töltést kap.
  5. A negatív töltések nagy száma növeli a részecskék kölcsönös taszító hatását, ami arra készteti őket, hogy a szoba padlóján telepedjenek le (a talaj általában pozitív töltésű).
Image
Image

NOMAD / NOMAD AUTO

Autóba, íroasztal mellé
A TEQOYA Nomad autós légtisztító mindenhová elkíséri, és tiszta levegőt biztosít járművében. Szűrésmentes és környezetbarát. Hatékonyan küzd az utastérben található szennyező anyagok, baktériumok, vírusok, allergének, cigarettafüst és szagok ellen. Hordozható és diszkrét.
Tovább
Image

200

Kis- és közepes helyiségekbe
A diszkrét és csendes TEQOYA 200 légtisztító ideális hálószobában vagy kisebb helyiségben való használatra. Hatékonyan küzd a beltéri levegőben lévő részecskék, allergének és baktériumok ellen. Könnyű és kompakt: akár magával is viheti, bárhova is megy.
Tovább
Image

450 / 450 PRO

Nagyobb helyiségekbe
A TEQOYA 450 stílusos: bármilyen helyiségbe elhelyezhető, ahol élvezni szeretné a tiszta levegő előnyeit. Kialakításának köszönhetően lakótérbe és irodába egyaránt beilleszthető. Szűrők nélkül könnyen használható és nem igényel karbantartást.
Tovább

Kiemelkedő tulajdonságok

TEQOYA légionizáló technológia környezetbarát levegőtisztítást kínál

0 DECIBEL
HANGTALAN
1,5 W FOGYASZTÁS
1,5 W FOGYASZTÁS
ÓZONMENTES
ÓZONMENTES
KARBANTARTÁS MENTES
KARBANTARTÁS-MENTES
NINCS SZŰRŐ, NINCS HULLADÉK
NINCS HULLADÉK
HELYTAKARÉKOS
HELYTAKARÉKOS

A TEQOYA légtisztítók akár 99%-ban is eltávolítják a részecskéket és a baktériumokat

*A vírusterhelés csökkentés arányának vizsgálata, melyet 2020 júliusában a Római Sapienza Egyetem Környezetbiológiai Tanszéke végzett a H1N1 víruson, az Emersum céggel együttműködve.

Vírusok/Baktériumok*
Vírusok/Baktériumok*
Szálló por
Szálló por
Pollen
Pollen
Allergének
Allergének
Spórák
Spórák
Füst, szagok
Füst, szagok

Kockázatok nélkül

A 100%-ban Franciaországban gyártott TEQOYA készülékek tevezett elavulás nélkül készülnek 5 év (Nomad) , illetve 10 év garanciával (200, 450). A készülék mellé levegőminőség mérőt biztosítunk kipróbálásra, mindezt ingyenesen.

10 ÉV GARANCIA
10 ÉV GARANCIA
FRANCIA GYÁRTMÁNY
FRANCIA GYÁRTMÁNY
INGYENES TESZT
INGYENES TESZT

Vigyázz, kész, bekapcs!

Nézd meg, hogy a TEQOYA milyen gyorsan bírkózik meg a cigarettafüsstel!