SolveAir UNI légtisztító

SolveAir UNI légtisztító

299 900 Ft
(236 142 Ft + 63 758 Ft ÁFA)

A SolveAir UNI levegőtisztító kevés helyet foglal, könnyű, telepítést nem igényel és folyamatosan üzemeltethető.
Szűrőmentes kialakításának, és a fotoreaktor öntisztuló nano-kompozit bevonatának köszönhetően sem karbantartást, sem pedig időszakos reaktor- vagy szűrőcserét nem igényel.
Működését nem kíséri ózon termelés és káros UV-C sugárzás, így használata teljesen biztonságos, és nincs szükség a helyiség kiürítésére.

Kategória:
Image

A levegőfertőtlenítés új generációja

Univerzális megoldás az egészséges beltéri levegőért

Image
Image

UNI, azaz univerzális felhasználás

A gyártó a fejlesztési munkája során arra fókuszált, hogy egy univerzális, vegyszermentes, energiahatékony és könnyen használható berendezést alkosson.
A SolveAir UNI használható zártterű helyiségekben asztalra téve vagy falra akasztva, de akár gépjárművekben is, ahol a szivargyújtó helyére kell csatlakoztatni.
Folyamatos üzemeltetése ― többek között ― kiemelt energiahatékonysága miatt is gazdaságos.

A természet tisztító ereje kompakt formában

A természetben nagy mennyiségben képzödő hidroxilgyökök tisztítják a légkört, semlegesítik a szennyeződéseket, a mikroorganizmusokat, beleértve a vírusokat, baktériumokat, és különböző gázok lebontásával szagtalanítanak is. A magyar fejlesztésű és gyártású SolveAir UNI levegőfertőtlenítő készülék fotokatalitikus technológiája a hidroxilgyökök segítségével vegyszerek és káros ózontermelés nélkül, hely-, energia- és költséghatékonyan fertőtleníti és szagtalanítja a beltéri levegőt, biztosítva az egészségesebb és tisztább légteret.

Image

Egyedülálló magyar fejlesztés az egészséges környezetért

Fotokatalitikus oxidáció (PCO)

A készülék belsejében a ventillátorokkal cirkuláltatott levegő fotokatalizátort tartalmazó nano-kompozittal kezelt lamellákon halad át.
A fotoreaktor lamelláit a beépített, látható fény hullámosszán üzemelő ledes fényforrás megvilágítja.
A lamellák felülete a fény hatására aktivizálódik, melynek során igen reaktív hidroxilgyökök keletkeznek.
A fotoreaktorral kapcsolatba lépett szennyeződések az erős oxidáció hatására szétesnek és minimális mennyiségű széndioxid valamint vízpára formájában távoznak.

Miben különleges a SolveAir?

A SolveAir UNI olyan, nano-kompozittal kezelt lamellákat tartalmaz, amely más hasonló, új generációs rendszerekkel ellentétben magasabb hatékonyságú, jobb minőségű, és nem utolsó sorban jóval olcsóbb, költséghatékonyabb megoldás.
A készülék ózon termelése nélkül javítja a beltéri levegő minőségét, csökkenti a levegőben előforduló illat- és szaganyagokat, a dohányfüstöt, az olajgőzt, a vírusokat és baktériumokat, az allergéneket, a pollentöredékeket és a gombaspórákat.

A Szegedi Tudományegyetem Mikrobiológiai Tanszéke a SolveAir UNI antibakteriális hatásának tesztelése során kimutatta, hogy:
„A lamellákra kerülő mikroszkópikus folyadékcseppekben lévő baktériumokat a megvilágított aktív felület inaktiválja."

Image
SolveAir UNI készülékben alkalmazott fotoreaktor fotooxidációs lebontás mérettartomány
Image

Technikai paraméterek

Tápellátás12 VDC (11-14,4V)/1,25 A (max. 3,2A)
Teljesítmény felvétel15 W
LégszállításW 40-60 m3/h
Zajszint45-50 dB
Nettó tömeg:1,6 kg
Méret200 x 202 x 88 mm